Fitin kansimallikisan voittaja Sara Nikulainen: ”Löin vetoa, että vedän 15 leukaa”

Sara Nikulainen käänsi vaikeuden voitoksi. Elämän suurin pettymys johdattikin toteuttamaan unelmia. Nyt Sara hurmasi Fitin kansimallikisan tuomariston.

Sara Nikulaisen, 24, valloittava olemus ja akrobaattiset taidot hurmasivat niin yleisön kuin Fitin kansimallikisan tuomariston Go Expossa. Sara kuvattiin Fitin kesäkuun numeron (6/16) kanteen.

Kisakalliossa opiskellut Sara on saanut juuri liikuntaneuvojan opintonsa valmiiksi.

 Sara Nikulainen kesäkuun Fitin kannessa.

Harrastat fitnessiä. Mikä siinä kiinnostaa?

Itseni haastaminen ja se, että laji vaatii itsekuria. Taustalla on myös terveyden ja hyvinvoinnin vaaliminen, mikä on itselleni todella tärkeää. Olen aiemmin harrastanut kilpavoimistelua.

Tulevaisuudensuunnitelmasi?

Haluaisin päästä tekemään töitä urheiluun, liikuntaan, hyvinvointiin, terveyteen tai kauneuteen liittyen. Olen myös hakenut opiskelemaan markkinointia Turkuun ja Helsinkiin.

Lempiruokasi?

Olen aika kaikkiruokainen ja tykkään mausteisesta ja vähän etnisistä ruuista.

Inhokkilajisi?

Jalkapallo (kun itse joudun pelaamaan).

Ennätyksesi?

En ole varsinaisesti ennätyksiä yrittänyt tai suorittanut, mutta viime keväänä löin vetoa, että parin kuukauden päästä vedän 15 leukaa. Lähtötilanteessa pääsin kaksi. Tämän vedon voitin!

"Aion seuraavaksi kokeilla tankotanssia. Olen sydämeltäni tanssija."

 

Mitä kaikkea olet harrastanut?

Pienenä kilpailin suunnistuksessa ja tanssin balettia. Viisivuotiaana aloitin rytmisen voimistelun, josta siirryin 10-vuotiaana joukkuevoimisteluun. 15-vuotiaana aloitin tanssin ja siitä viiden vuoden päästä löysin saliharjoittelun. Olen käynyt Crossfit on ramp -intensiivikurssin ja olen myös harrastanut  yleisurheilua lajeinani 100 metrin juoksu ja 100 metrin aidat.

Mitä et osaa?

En osaa kokata tai pelata jalkapalloa.

Suurin pettymyksesi?

Kun en päässyt sisälle Jyväskylän yliopistoon liikuntatieteelliseen alle yhden pisteen takia. Jälkeenpäin se onkin ollut onneni, koska muuten en olisi mennyt opiskelemaan Kisakallion Urheiluopistoon ja tutustunut kaikkiin mahtaviin ihmisiin siellä. En myöskään luultavasti olisi hakenut Fitnessmalli- tai Fit-kansimallikisaan, joiden avulla olen päässyt tekemään asioita, joista olen unelmoinut.

Ilonaiheesi?

Onnistumiset niin liikunnassa, työelämässä kuin opiskelussa. Olen myös todella iloinen ystävistäni, perheestäni ja poikaystävästäni.