Fitin kansimalli Sara Vanninen: ”Treeni auttaa saavuttamaan tavoitteita elämässä”

27-vuotias Tickle Your Fancy -bloggaaja Sara Vanninen ei ikinä unohda sitä, kun sai liikuntatunnilla pesäpallon suoraan suuhunsa.

Treenaan 4–5 kertaa viikossa. Käyn TFW Helsinki -salilla 3–4 kertaa, lenkillä keskimäärin kerran viikossa ja lisäksi joogaan silloin tällöin.

Liikun, koska energisenä arki maistuu paljon paremmalta. Liikunnan saralla saavutetut tulokset myös motivoivat minua muilla elämän osa-alueilla. Kun alitan maratonilla aikatavoitteeni tai onnistun tekemään leuanvedossa oman ennätykseni, on helpompi saavuttaa tavoitteita myös treenien ulkopuolella.

Syön pääosin kasvisruokaa. En ole ehdoton, ja jos joskus tekee mieli syödä pihvi tai litra jäätelöä, niin sittenpähän syön. Paras ruokavaliovinkki on minusta tehdä jokaisesta ateriasta mahdollisimman värikäs.

Lue myös: Syö näin ennen lenkkiä

Parhaat treenimuistoni ovat ehdottomasti blogini lukijatreeneistä, niissä on aina tunnelma katossa! Olemme lenkkeilleet, pitäneet puistotreenejä, käyneet trampoliinitunnilla ja hikoilleet salilla. Jaettu ilo on paras ilo!

En ikinä unohda, kun sain yläasteen liikuntatunnilla pesäpallon etukentällä suuhuni. Lopputuloksena murtunut leuka ja neljä heiluvaa hammasta. En ole tämän jälkeen astunut pesiskentälle!

Pidän itsessäni sisukkuudestani ja huolettomuudestani. Olen kova tekemään töitä mutta en stressaa turhasta.

Hyvä olo tulee läheisten kanssa yhdessä tekemisestä. Oli se sitten matkustamista, lenkkeilyä, ruuanlaittoa tai kanttarellien keräämistä. Yhteiset muistot ovat kullanarvoisia.

Haaveilen maailmanympärysmatkasta. Saan kylmiä väreitä pelkästä ajatuksesta!

Lue myös: Berliini on erinomainen kohde liikuntalomalle.

Parasta bloggaajana on ideoida, olla luova ja tehdä töitä itselleen. Bloggaajan työssä yhdistyy minulle tärkeitä asioita: valokuvaus, matkustaminen, hyvinvointi ja pukeutuminen.

Saran blogia voit lukea täältä

Lue myös:

Fitin kansimalli Anniina P.: ”Pidän kerran viikossa herkuttelupäivän”

Fitin kansimalli Vilma P.: ”Jooga on lisännyt lempeyttä itseäni kohtaan”

Fitin kansimalli Nanna Karalahti: ”Luotan itseeni kaikessa mitä teen”