Outi Keto-Tokoi rakastaa itsensä haastamista sekä fyysisesti että henkisesti ja käy salilla 5–6 kertaa viikossa.
Miten liikut?
Käyn salilla 5–6 kertaa viikossa. Tykkään käydä silloin tällöin myös bodypumpissa ja juoksulenkeillä. Aerobista kuntoa olisi syytä parantaa, joten kesää kohti juoksulenkit lisääntyvät.
Liikuntafilosofiasi?
Kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen tavoittelu ja itseni haastaminen niin henkisesti kuin fyysisestikin.
Upeiden olkapäidesi salaisuus?
Olkapääni ovat aina olleet itselleni pieni haaste ja siten jatkuvan kehittämisen kohde. Treenaan niitä kaksi kertaa viikossa ja yritän keskittyä tekniikkaan ja hyvään tuntumaan.
Paras treenimuistosi?
Tukholman maraton 2011. Itseni ylittämisen tunne oli huikea! Maraton oli elämäni ensimmäinen, ja olin treenannut siihen puoli vuotta. Aikani oli 4,17. Maratonilla vaaditusta sinnikkyydestä on ollut hyvä ammentaa muillakin elämän osa-alueilla.
Lempilajisi?
Salitreeni ehdottomasti. Minusta on mielenkiintoista tutkia ja löytää oman sietokyvyn ja kapasiteetin rajoja.
Mistä pidät itsessäsi?
Minulla on jalat jykevästi maassa, ja taaplaan aina omalla tyylilläni. Olen myös hyvin periksiantamaton. Kun ryhdyn johonkin, teen sen loppuun asti.
Ruokafilosofiasi?
Syön, mitä mieli tekee, ja paljon. Ruokavaliotani ohjaa maalaisjärki ja treenaamisen kannalta proteiinin riittävästä saannista huolehtiminen. Coca-Cola on päivittäinen paheeni, mutta elämästähän täytyy osata nauttia.
Treenipäivän paras ruoka?
Treenaan sen verran usein, ettei treenipäivän ruoka poikkea juurikaan lepopäivän ruokailuista. Syön samoja ruokia lähes koko viikon, sillä hyväksi havaitut toimivat, enkä juuri kaipaa vaihtelua.
Mistä haaveilet?
Elämän palapelin tasapainoisesta kokonaisuudesta.
Lue myös:
Fitin kansimalli Nanna Karalahti: ”Luotan itseeni kaikessa, mitä teen”
Fitin kansimalli Janni Hussi: ”Treeni on kiireisen kevään luksusta”
Punttitreeni tuo kepeyttä juoksuun
Paratriathlonisti Liisa Lilja: Juoksun hurma ei ole unohtunut