Tässä ihanassa scruffinissa yhdistyvät suklaa ja siemenet, jotka tyydyttävät taatusti makeannälän.
Yhytetään muffini, keksi ja scone. Mitä syntyy?
Scruffini eli gluteeniton, suklaalla ryyditty siemenmuffini. Kokeile!
Scruffinit
6–8 kappaletta
5 taatelia
1/2 levy tummaa
suklaata (85 %)
175 g manteleita
100 g kurpitsansiemeniä
100 g auringonkukan-
siemeniä
100 g pellavansiemeniä
75 g seesaminsiemeniä
2 rkl psylliumjauhetta
5 munaa
1/2 dl oliiviöljyä
1. Liota taateleita vedessä pari tuntia. Muussaa.
2. Rouhi suklaa, mantelit, kurpitsan- ja auringonkukansiemenet.
3. Sekoita rouhe, taatelit, kaikki siemenet, psyllium, munat ja öljy.
4. Nostele taikina vuokiin ja paista 160 asteessa 15 minuuttia.
Kurkkaa myös nämä ihanat reseptit:
Piristä itseäsi matchajäätelöllä