Ensimmäinen aamupala on munakas, joka on täytetty kalkkunalla, avokadolla ja kurkulla.

Kenen lautasella on ohrapuuroa, kenellä pannareita? Arvaa tunnettujen sporttaajien aamupalat

Kolme sporttista julkisuuden henkilöä lähetti kuvan aamupalastaan. Arvaatko kenen lautaset kuvista löytyvät? Tsekkaa vastaukset jutun lopusta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Aamupala 1: Lihaskimpun munakas

Tämä telkkaristakin tuttu bloggaaja syö joka aamu hieman eri tavalla, mutta kuvan munakas on hänen suosikkiaamiaisensa. Tämän treenihirmun lajihistoriaan mahtuu muun muassa jalkapalloa, fitness-urheilua ja rugbya. Hänellä on Instagramissa lähes 62 000 seuraajaa, ja oletkin luultavasti törmännyt hänen kuviinsa sosiaalisessa mediassa.

Lautaselta löytyvässä munakkaassa on yksi kokonainen kananmuna, neljä valkuaista, yrttisuolaa, kurkkua, kalkkunaa, avokadoa ja korianteria. Kyytipoikana on kauralatte ja vettä.

Ensimmäinen aamupala on munakas, joka on täytetty kalkkunalla, avokadolla ja kurkulla.

Aamupala 2: Vatsalihassankarin banaaniletut

Toisen aamupalan on kokkaillut nuori personal trainerina työskentelevä mies. Hän tekee videoita suositulle liikunta-aiheiselle kanavalle ja on tunnettu etenkin kehonpainotreeneistään. Tämä Lahdesta lähtöisin oleva mies on valmistunut Pajulahden urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi. Häneltä löytyy myös hyppypunnerruksen Suomen ennätys.

Kuvan banaaniletut on tehty kaurajauhoista, kauramaidosta, kananmunista, vaniljajauheesta ja suolasta. Päällisinä on mustikkaa ja banaania.

Toisella aamupalalautasella on banaanilettuja.

Aamupala 3: Huippu-urheilijan ohrapuuro

Kolmas aamupala kuuluu kilpauransa lopettaneelle huippu-uimarille. Hän ehti urallaan kerätä valtavan kasan mitaleja MM- ja EM-kisoista. Tämä aamupalailija on koulutukseltaan fysioterapeutti ja liikuntatieteiden maisteri.

Kulhosta löytyy ohrapuuroa itsepoimituilla mustikoilla ja vadelmilla, maustamattomalla jugurtilla, saksanpähkinöillä, banaanilla ja hunajalla. Lisäksi aamiaispöydästä löytyy keitetty kananmuna, persikka, vettä, israelilaista kahvia ja ravintolisät.

Kolmanteen pöytään on katettu puuroa lisukkeineen sekä israelilaista kahvia.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ja oikeat vastaukset ovat…

Ylin aamupala kuuluu Fit Oonana ja Safiirinakin tunnetulle Oona Tolppaselle.

Toinen aamiainen on Joosua Visurin luomuksia.

Ohrapuuroaamiaista nauttii uinnin maailmanmestari Hanna-Maria Seppälä.

Lue myös:

Näin koostat päivän kaikki ateriat oikein

Haluatko aloittaa terveellisemmän elämän?

Näin onnistut smoothiekulhoissa

Lue Ellestä: Näin luot trendikkään juhlakattauksen

Teksti Marissa Siivonen