Raikkaat wrapit dipataan limettikastikkeessa.
Neljälle, valmistusaika 40 minuuttia
Ainesosat:
4 limettiä
1 tl sokeria
4 rkl vettä
1 ruukku korianteria
8 parsatankoa
2 rkl oliiviöljyä
400 g käsittelemättömiä katkarapuja
1 mango
100 g salaattisekoitusta
4 tortillalettua
suolaa
mustapippuria
Valmistusohjeet:
1. Limettidippi: purista limeteistä mehu paistinpannulle. Lisää sokeri ja vesi. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes sokeri on sulanut. Siirrä pannu sivuun. Silppua suurin osa korianterista, jätä loput koristelua varten. Sekoita korianterisilppu limettimehu-sokeriseokseen.
2. Poista parsatangoista puinen alaosa. Keitä kiehuvassa suolatussa vedessä 2−3 minuuttia. Huuhtele hyvin ja aseta kylmään veteen odottamaan.
3. Kuumenna öljy paistinpannulla. Mausta katkaravut suolalla ja pippurilla ja paista pannulla noin 3 minuuttia kunnes saavat vaaleanpunaisen värin ja pehmenevät.
4. Kuori ja leikkaa mango suikaleiksi. Sekoita kulhossa hedelmäpalat, katkaravut, parsat ja salaatti.
5. Lämmitä tortillat ja täytä katkarapusalaatilla ja kääri rullalle. Koristele korianterilla ja tarjoile limettidipin kanssa.