Katkarapu-mangowrapit ovat illanistujaisten luottoresepti.

Wrapit katkarapu-mangotäytteellä

Raikkaat wrapit dipataan limettikastikkeessa.

Neljälle, valmistusaika 40 minuuttia

Ainesosat:

4 limettiä

1 tl sokeria

4 rkl vettä

1 ruukku korianteria

8 parsatankoa

2 rkl oliiviöljyä

400 g käsittelemättömiä katkarapuja

1 mango

100 g salaattisekoitusta

4 tortillalettua

suolaa

mustapippuria

Valmistusohjeet:

1. Limettidippi: purista limeteistä mehu paistinpannulle. Lisää sokeri ja vesi. Keitä miedolla lämmöllä,  kunnes sokeri on sulanut. Siirrä pannu sivuun. Silppua suurin osa korianterista, jätä loput koristelua varten. Sekoita korianterisilppu limettimehu-sokeriseokseen.

2. Poista parsatangoista puinen alaosa. Keitä kiehuvassa suolatussa vedessä 2−3 minuuttia. Huuhtele hyvin ja aseta kylmään veteen odottamaan.

3. Kuumenna öljy paistinpannulla. Mausta katkaravut suolalla ja pippurilla ja paista pannulla noin 3 minuuttia kunnes saavat vaaleanpunaisen värin ja pehmenevät.

4. Kuori ja leikkaa mango suikaleiksi. Sekoita kulhossa hedelmäpalat, katkaravut, parsat ja salaatti.

5. Lämmitä tortillat ja täytä katkarapusalaatilla ja kääri rullalle. Koristele korianterilla ja tarjoile limettidipin kanssa.

 

Teksti StockFood/Tekstikuva