Vegaaninen pasta all’ arrabiatta

Neljälle, Valmistusaika 30 minuuttia

Ainesosat:

6 rkl oliiviöljyä
2 punaista chiliä
2 valkosipulin kynttä
2 rkl basilikasilppua + lehtiä tarjoiluun
600 g tomaattimurskaa
300 g penne pastaa
suolaa, mustapippuria myllystä

Valmistusohje:

1. Poista chileistä siemenet. Hienonna chilit ja valkosipuli. Silppua muutama basilikan lehti. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla ja kypsennä chilejä ja valkosipulia minuutti. Lisää basilika ja jatka kypsennystä taas minuutti. Kaada joukkoon tomaattimurska ja keitä kokoon vähintään 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Keitä pasta suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja kaada tarjoilu­kulhoon. Sekoita tomaattikastike pastan joukkoon. Koristele basilikan lehdillä.

Teksti StockFood/Tekstikuva
Kuvat StockFood/Tekstikuva