Neljälle, Valmistusaika 30 minuuttia
Ainesosat:
6 rkl oliiviöljyä
2 punaista chiliä
2 valkosipulin kynttä
2 rkl basilikasilppua + lehtiä tarjoiluun
600 g tomaattimurskaa
300 g penne pastaa
suolaa, mustapippuria myllystä
Valmistusohje:
1. Poista chileistä siemenet. Hienonna chilit ja valkosipuli. Silppua muutama basilikan lehti. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla ja kypsennä chilejä ja valkosipulia minuutti. Lisää basilika ja jatka kypsennystä taas minuutti. Kaada joukkoon tomaattimurska ja keitä kokoon vähintään 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Keitä pasta suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja kaada tarjoilukulhoon. Sekoita tomaattikastike pastan joukkoon. Koristele basilikan lehdillä.
Teksti
StockFood/Tekstikuva
Kuvat
StockFood/Tekstikuva