Raaka oliivi-rucolapitsa

Neljälle
Valmistusaika minuuttia 10 minuuttia + liotus- ja kuivatusaika 18 tuntia

Pohja

3 dl kokonaisia tattarisuurimoita
1 tomaatti
½ punasipuli
1 tl suolaa
ripaus cayennenpippuria
1 valkosipulinkynsi
2 dl pellavansiemeniä
½ ruukkua basilikaa

Tomaattikastike

2 tomaattia
5 aurinkokuivattua tomaattia
1 rkl oliiviöljyä
½ ruukkua tuoretta basilikaa
suolaa

Täytteet

oliiveja
rucolaa

Valmistusohjeet

1 Liota tattarisuurimoita runsaassa vedessä vähintään 12 tuntia. Kaada vesi pois ja huuhtele huolellisesti.

2 Sekoita tattarit, tomaatit, punasipuli ja murskattu valkosipuli tehosekoittimessa. Lisää joukkoon pellavansiemenet ja levitä taikina leivinpaperille. Anna kuivua 40-asteisessa uunissa noin 6 tuntia.

3 Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi. Leikkaa pizzapohja paloiksi ja lisää jokaiselle tomaattikastiketta, muutama oliivi ja rucolaa.