Päivällinen, jolla pärjää – katso Martinan jauheliharesepti

Martinan ateriat -sarjan kolmannessa jaksossa tehdään tuorepastaa ja jauhelihaa höystettynä kasviksilla.

Valmistusaineet:

  • Jauhelihaa
  • Sipulia pilkottuna
  • Kourallinen vihreitä papuja pilkottuna
  • Kourallinen pinaattia
  • Porkkanaa pilkottuna
  • Ruusukaalia puolikkaaksi pilkottuna ja kannat poistettuna
  • Tuorepastaa
  • Suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet:

Kiehauta vesi ja lisää kattilaan ruusukaalit ja porkkanat, keitä kypsäksi. Laita myös toinen kattila liedelle, lisää runsaasti vettä ja ripaus suolaa. Paista jauhelihaa ja lisää pilkottu sipuli. Lisää suola ja pilkotut vihreät pavut. Paista hetken ja lisää pinaatinlehdet. Lisää tuorepasta kiehuvaan, suolattuun veteen. Asettele pasta, keitetyt vihannekset ja valmis jauhelihasekoitus lautaselle. Hyvää ruokahalua!

Kokkaa Fitin ja Martinan kanssa!

Kokeile Martinan reseptiä ja julkaise annoksestasi kuva Instagramissa hashtagilla #fitruokahaaste.  Arvomme kuvan postanneiden kesken 50 € lahjakortin Life-myymälöihin! Olet mukana arvonnassa, kun postaat kuvasi aikavälillä ma-su 16.-22.5. Lue lisää: kilpailun säännöt.