Kanaa ja kasviksia – näin teet Martinan herkkulounaan

Martinan ateriat -sarjan toisessa jaksossa Martina tekee lempilounaansa. Katso videotutoriaali ja resepti!

 

Valmistusaineet:

  • Kanaa
  • Tankoparsaa
  • Ruusukaalia
  • Parsakaalia
  • Kukkakaalia
  • Sipulia
  • Punaista paprikaa
  • Reilu kourallinen pinaattia
  • Auringonkukansiemeniä
  • Suolaa ja pippuria oman maun mukaan

Valmistusohjeet:

Pilko valmiiksi parsat, kukkakaalit ja parsakaalit, puolita myös ruusukaalit ja laita keittymään veteen.
Aloita kanan paistaminen ja lisää pannulle pilkotut sipulit ja paprikat. Lisää hetken kuluttua mukaan pinaatinlehdet. Paista kana kypsäksi, lisää lopuksi kyytiin auringonkukansiemenet, ja mausta suolalla ja pippurilla. Asettele lautaselle keitetyt vihannekset ja kanaseos. Hyvää ruokahalua!

Kokkaa Fitin ja Martinan kanssa!

Kokeile Martinan lounasreseptiä ja julkaise siitä kuva Instagramissa hashtagilla #fitruokahaaste.  Arvomme kuvan postanneiden kesken 50 € lahjakortin Life-myymälöihin! Olet mukana arvonnassa, kun postaat kuvasi aikavälillä ma-su 9.-15.5. Lue lisää: kilpailun säännöt.