Neljälle, valmistusaika 5 minuuttia + 4 h maustumiseen
Ainesosat:
225 g mansikoita
2 nektariinia
1 omena
1 puntti mintun lehtiä
5 dl trooppista hedelmämehua
2 ½ dl omenamehua
½ sitruuna
7 ½ kivennäisvettä
mintun lehtiä ja mansikoita koristeeksi
Valmistusohje:
- Poista mansikoista kannat ja viipaloi marjat. Kuori nektariinit sekä omena ja leikkaa ne lohkoiksi.
- Yhdistä mansikat, hedelmät, mintun lehdet, hedelmämehut ja sitruunan mehu kannuun. Peitä kannu ja laita kylmään maustumaan.
- Kaada kivennäisvesi kannuun juuri ennen tarjoilua. Jaa juoma laseihin ja koristele mintun lehdillä ja mansikoilla.
Ravintosisältö/annos
93 kaloria
0,8 g proteiinia
23,4 g hiilihydraatteja
18,8 g sokeria
0,4 g rasvaa, josta tyydyttynyttä 0 g
2,3 g kuitua
0 g suolaa
Lue myös:
Teksti
StockFood/Tekstikuva
Kuvat
StockFood/Tekstikuva