Neljälle, valmistusaika 50 minuutta
Maissilettujen ainesosat:
600 g maissinjyviä
1 ½ rkl kevyttä ranskankermaa
1,2 dl maissijauhoja
3 rkl suolatonta voisulaa
1 tl suolaa
125 g pekonisilppua
kourallinen pinaatinlehtiä
200 g queso blancoa tai vastaavaa mietoa juustoa
ituja tai versoja
mustapippuria
Valmistusohje:
- Yhdistä maissinjyvät, ranskankerma, maissijauho, voisula ja suola tehosekoittimessa. Aja paksuksi taikinaksi.
- Kuumenna paistinpannu. Viipaloi pekonisuikaleet silpuksi. Kippaa pekonit pannulle ja paista kullanruskeiksi, noin 6–7 minuuttia.
- Kaada kypsät pekonit lautaselle leivinpaperin päälle valumaan. Jätä pekonirasva pannulle.
Text
Stockfood/Tekstikuva
Images
Stockfood/Tekstikuva