Äänestä Wellnessmalli-suosikkiasi!

Vuoden 2022 Wellnessmalli-kilpailu on käynnissä. Kuka on suosikkisi? Äänestä ja vaikuta Fit-lehden äänestyksessä.

Wellnessmalli-kisa on taas käynnissä! Voit vaikuttaa sen lopputulokseen äänestämällä suosikkiasi.

Voittaja ratkeaa 8.10. Helsingin Casinolla pidettävässä finaalissa.

Wellnessmalli-kilpailun voittaja pääsee Fit-lehden kanteen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Saga Yli-Hannuksela, 22, Jyväskylä

@saga.ylihannuksela

Liikunta on ollut läsnä elämässäni aina, ja olen kokeillut monenlaisia lajeja aina yleisurheilusta telinevoimisteluun. Lähinnä sydäntäni ovat kuitenkin akrobatiavoimistelu ja paini, joissa molemmissa olen kilpaillut Suomen huipulla. Edelleen akrobatiavoimistelen, juoksen ja käyn kuntosalilla päivittäin. Nykyisin opiskelen liikunnan yhteiskuntatieteitä, joten liikunta tulee näkymään myös voimakkaasti tulevaisuuden työssäni.

Linda Sillanmäki, 25, Helsinki

@linda.sillanmaki

Liikunta on minulle tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja apuna tasapainoittamaan arkea. Tällä hetkellä harrastan kuntosalilla käymistä, ryhmäliikuntaa ja ulkoilua koirani kanssa. Lajitaustaa minulta löytyy jalkapallon, nyrkkeilyn ja tanssin puolelta. Nautin yhdessä liikkumisen ilosta.

Ulpu Puhakka, 36, Helsinki

@ulpuhakka

Olen liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä, balettitanssija, koreografi, joogaohjaaja sekä personal trainer, ja olen toiminut tanssijana ja valmentajana sekä Suomessa että ulkomailla. Olen iloinen ja luova yrittäjä, jonka mielestä kuka tahansa voi löytää tasapainon elämään rennon järkevillä arjen valinnoilla. Valmennan Ulpustudiolla Ruoholahdessa ja autan asiakkaitani löytämään terveen, vahvan ja itsevarman kehon, jolla voi elää parhaalla kapasiteetilla itselleen merkityksellistä elämää. Mielestäni hyvä kunto kuuluu jokaiselle.

Emmi Rantamäki, 22, Pori

@emmiaino

Olen rohkea ja luova sporttimimmi Porista. Kilpailutaustaa minulta löytyy taitoluistelusta sekä uinnista, mutta nykyisin minut löytää kuntosalilta tai taitorullaluistelemasta. Liikuntaneuvojana omaan laajan tietotaidon liikunnasta sekä hyvinvoinnista. Hyvinvointi on yksi elämäni tärkeimmistä arvoista.

Amanda Mäkelä, 29, Helsinki

@amandaamakela

Lapsuuden balettiharrastukseni sytytti palon tanssille ja liikunnalle. Samasta palosta on tullut oman hyvinvointini perusta ja ammattini. Opetan työkseni balettia, joogaa ja ryhmäliikuntaa. Nautin siitä, että pääsen voimatunneilla kehittämään fysiikkaani, jooga tuo kehon sekä mielen tasapainoa ja baletissa pääsen toteuttamaan luovuuttani.

Linnea Leino, 19, Oulu

@linnealeino

Olen energinen ja iloinen sosiaalisen median yrittäjä. Rakastan liikkua monipuolisesti ja liikunta on minulle tärkeä osa arkeani. Kuntosalitreenaaminen on suosikkini, ja kesän aikana on ollut huippua, kun pystyy tekemään treenit ulkona!

Kia Viimala, 22, Helsinki

@kiaviimala

Olen opiskelija, sirkusohjaaja ja fitnessurheilija. Valmistaudun ensimmäisiin bikinifitnesskilpailuihini, jotka ovat ensi keväänä. Haluan näyttää positiivista esimerkkiä kaikille, kuinka terveys ja hyvinvointi eivät ole suorittamista, vaan rennolla suhtautumisella ruokailuun ja omaan kehoonsa saa parhaimmat tulokset.

Ellen Nevanperä, 22, Helsinki

@ellenamanda

Olen positiivinen ja energinen fitnessurheilun harrastaja. Olen nuoresta pitäen ollut aktiivinen, ja liikunnalliset harrastukset ovat aina olleet osa arkeani. Lukuisten lajikokeiluiden jälkeen löysin oman intohimoni kuntosalin parista, ja samalla tiellä ollaan yhdeksän vuotta myöhemmin.

Emma Länsivuori, 25, Tampere

@emmalansivuori

Olen sporttinen ja positiivinen tanssija ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Olen harrastanut eri tanssilajeja 3-vuotiaasta asti, käynyt mm. Vaskivuoren lukion tanssilinjan. Tällä hetkellä tanssin seitsemättä vuotta Tapparan cheerleadereissä. Käyn myös aktiivisesti kuntosalilla. Liikunnallisuus on aina ollut tärkeä osa minua ja sen avulla pyrin tukemaan vahvasti myös henkistä hyvinvointiani.

Jade Seikkula, 24, Lahti

@jadeseikkula

Olen crossfittaaja ja entinen SM-tasolla menestynyt kilpajudoka. Treenaan tavoitteellisesti ja inspiroin elämäntyylilläni ja intohimollani muita. Treenatessa ja vaikuttamisessa minulle tärkeintä on näyttää, että vastoinkäymisistä mennään eteenpäin ja uskotaan itseemme.

Kiinnostuitko?

Syksyn Wellnessmalli-koulutus pidetään marraskuussa.  10 koulutukseen osallistunutta valitaan FIT-lehden sporttikuvauksiin?

Lue lisää: Wellnessmallien kotisivuilta ja Instagramissa: @wellnessmalli.fi

Vaatteet: Népra. Meikki: Iida Haveri ja Terhi Tiainen / Artdeco Hiukset: Melisa Rautio, Wilma Tuiskula ja Anna Willberg / Salon Peach. Rusketus: Vita Liberata.

Seuraa kisaa: wellnessmalli.fi

Kuvat Linda ”Lifu” Lipponen