Mistä tykkäsit, mikä ei kolahtanut? Anna palautetta toukokuun Fitistä ja osallistu arvontaan!

Kerro meille mielipiteesi ja voit voittaa Polar Vantage M Marathon Season Color -multisportkellon!

Mitä mieltä olit uusimmasta Fitistä? Mistä jutusta tykkäsit? Entä mikä ei sytyttänyt? Mikä oli lehden paras juttu? Mistä haluaisit lukea seuraavassa numerossa?

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme Polar Vantage M Marathon Season Color -multisportkellon, joka on suunniteltu tavoitteellisille urheilijoille. Se seuraa harjoittelun kuormittavuutta ja mittaa sykkeen ranteesta käyttämällä Polarin uutta yhdistelmäsensoriteknologiaa. Limited Edition Marathon Season Color -kellon mukana tulee vaihdettava musta tekstiiliranneke. Palkinnon arvo on 279 euroa.

Lukijaposti 5/19

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on Polar Vantage M Marathon Season Color -multisportkello (arvo 279 e). Arvonta suoritetaan 12.6.2019 ja siihen osallistuvat kaikki 11.6.2019 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.