Mistä tykkäsit, mikä ei kolahtanut? Anna palautetta toukokuun Fitistä ja osallistu arvontaan!

Kerro meille mielipiteesi ja voit voittaa Shiseido Waso -ihonhoitotuotteita.

Mitä mieltä olit uusimmasta Fitistä? Mistä jutusta tykkäsit? Mikä ei sytyttänyt? Mikä oli lehden paras juttu? Mistä haluaisit lukea seuraavassa numerossa?

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme kaksi Shiseido Waso -tuotepakettia. Yhteen palkintoon kuuluu Shiseido Waso -ihonhoitosarjan fermentoitua soijapapua sisältävä, tehokkaasti ihoa kosteuttava Giga Hydrating Cream, 50 ml, ja fermentoitua riisiä sisältävä, ihoa puhdistava, kirkastava ja pohjustava all-in-one Beauty Smart Water, 250 ml. Yhden palkinnon arvo on 86 euroa.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on kaksi pakettia Shiseido Waso -ihonhoitotuotteita. Arvo yhteensä 172 euroa. Arvonta suoritetaan 17.6.2020 ja siihen osallistuvat kaikki 16.6.2020 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.
Teksti Toimitus
Kuvat Adobe ja valmistaja