Mistä tykkäsit, mikä ei kolahtanut? Anna palautetta tammikuun Fitistä ja osallistu arvontaan!

Kerro meille mielipiteesi ja voit voittaa Polar Unite -fitnesskellon.

Mitä mieltä olit uusimmasta Fitistä? Mistä jutusta tykkäsit? Mikä ei sytyttänyt? Mikä oli lehden paras juttu? Mistä haluaisit lukea seuraavassa numerossa?

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme vedenkestävän Polar Unite -fitnesskellon. Se seuraa univaiheita, mittaa palautumista ja antaa henkilökohtaista treeniopastusta. Kellon voi valita seitsemässä eri värissä, jotka ovat valkoinen, musta, pinkki, sininen, puuteriroosa, lime ja luumu. Yhden palkinnon arvo on 149 euroa.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on Polar Unite -fitnesskello. Arvonta suoritetaan 3.2.2021 ja siihen osallistuvat kaikki 2.2.2021 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.