Mistä tykkäsit, mikä ei kolahtanut? Anna palautetta syyyskuun Fitistä ja osallistu arvontaan!

Kerro meille mielipiteesi ja voit voittaa Lumenen uutuustuotepaketin.

Mitä mieltä olit uusimmasta Fitistä? Mistä jutusta tykkäsit? Mikä ei sytyttänyt? Mikä oli lehden paras juttu? Mistä haluaisit lukea seuraavassa numerossa?

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme kolme Lumenen pohjoisesta luonnosta inspiroitunutta kauneuspakettia. Yhteen palkintoon kuuluu vegaanisia Nordic Fresh- ja Nordic Care -vartalonhoitotuotteita sekä kosteuttavia ja runsaspigmenttisiä Luminous Moisture Lipcolor -huulivärejä. Yhden palkinnon arvo on 90 e.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on kolme Lumenen kauneuspakettia. Yhden palkinnon arvo on 90 euroa. Arvonta suoritetaan 21.10.2020 ja siihen osallistuvat kaikki 20.10.2020 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.
Teksti Toimitus
Kuvat Adobe ja valmistajat