Mistä tykkäsit, mikä ei kolahtanut? Anna palautetta syyskuun Fitistä ja osallistu arvontaan!

Kerro meille mielipiteesi ja voit voittaa vapaa-valintaisen treeniasun JD Sports -verkkokaupasta!

Mitä mieltä olit uusimmasta Fitistä? Mistä jutusta tykkäsit? Entä mikä ei sytyttänyt? Mikä oli lehden paras juttu? Mistä haluaisit lukea seuraavassa numerossa?

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme vapaa-valintaisen treeniasun JD Sportsin verkkokaupasta. JD Sports on Euroopan johtavan urheilumuodin vähittäismyyjä, joka on vihdoin saapunut Suomeen. Käy tutustumassa upeaan valikoimaan osoitteessa www.jdsports.fi ja pysy ajantasalla trendeistä seuraamalla Instagramissa @jdsportsfi. Palkinnon arvo on 300 euroa.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on vapaa-valintainen treeniasu JD Sportsin verkkokaupasta. Arvonta suoritetaan 16.10.2019 ja siihen osallistuvat kaikki 15.10.2019 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.
Teksti Toimitus
Kuvat Fabian Björk ja valmistajat