Mistä tykkäsit, mikä ei kolahtanut? Anna palautetta marraskuun Fitistä ja osallistu arvontaan!

Kerro meille mielipiteesi ja voit voittaa Polar Ignite -sporttikellon.

Mitä mieltä olit uusimmasta Fitistä? Mistä jutusta tykkäsit? Entä mikä ei sytyttänyt? Mikä oli lehden paras juttu? Mistä haluaisit lukea seuraavassa numerossa?

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme Polari Ignite -fitnesskellon, joka mittaa palautumistasi, seuraa untasi ja tarjoaa valmiita treenejä, jotka vastaavat sen hetkistä valmiustasoasi. Uusi unen seurantatoiminto tarkkailee univaiheitasi ja antaa palautetta unestasi. Syksyn uutuusväreissä yhdistyvät vaaleanpunainen ja ruusukulta sekä musta ja kupari. Palkinnon arvo on 229 euroa.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on Polar Ignite -sporttikello. Arvo 229 euroa. Arvonta suoritetaan 8.1.2020 ja siihen osallistuvat kaikki 7.1.2020 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.
Teksti Toimitus
Kuvat Elina Simonen ja valmistaja