Maaliskuun Fitin kannessa on juontaja Marja Hintikka.

Mistä tykkäsit, mikä ei kolahtanut? Anna palautetta maaliskuun Fitistä ja voit voittaa!

Kerro mietteesi lehdestä, voit voittaa Fjällrävenin takin.

Mitä mieltä olit uusimmasta Fitistä? Mistä jutusta tykkäsit? Entä mikä ei sytyttänyt? Mikä oli lehden paras juttu? Mistä haluaisit lukea seuraavassa numerossa?

Kerro ideasi ja anna palautetta lehdestä, niin voit voittaa Fjällrävenin High Coast Shade Jacket W -takin. Naisten kevyt ja kestävä retkeilytakki mahtuu pieneen tlaan. UV-suojan sisältävä takki on kierrätettyä polyesteria ja luomupuuvillaa. Siinä on kaksisuuntainen vetoketju, kaksi vetoketjutaskua ja säädettävä huppu. Koot XXS–XL. Palkinnon arvo on 189 e.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on Fjällräven Coast Shade Jacket -takki. Arvonta suoritetaan 3.4.2019 ja siihen osallistuvat kaikki 2.4.2019 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.