Mistä tykkäsit, mikä ei kolahtanut? Anna palautetta maaliskuun Fitistä ja osallistu arvontaan!

Kerro meille mielipiteesi ja voit voittaa Polar Vantage M -sporttikellon.

Mitä mieltä olit uusimmasta Fitistä? Mistä jutusta tykkäsit? Entä mikä ei sytyttänyt? Mikä oli lehden paras juttu? Mistä haluaisit lukea seuraavassa numerossa?

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme Polar Vantage M -GPS-multisportkellon, joka on suunniteltu tavoitteellisille urheilijoille. Se seuraa harjoittelun kuormittavuutta ja mittaa sykkeen suoraan ranteesta. Pienikokoinen ja kevyt urheilukello on täydellinen kumppani moniin eri lajeihin. Uutuusväri tyylikäs musta-kupari. Palkinnon arvo on 299 euroa.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on Polar Vantage M -urheilukello. Arvo 299 euroa. Arvonta suoritetaan 8.4.2020 ja siihen osallistuvat kaikki 7.4.2020 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.
Teksti Toimitus
Kuvat Mika Pollari ja valmistaja