Mistä tykkäsit, mikä ei kolahtanut? Anna palautetta lokakuun Fitistä ja osallistu arvontaan!

Kerro meille mielipiteesi ja voit voittaa Fjällräven Ulvö Rolltop 23 -repun!

Mitä mieltä olit uusimmasta Fitistä? Mistä jutusta tykkäsit? Entä mikä ei sytyttänyt? Mikä oli lehden paras juttu? Mistä haluaisit lukea seuraavassa numerossa?

 

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme Fjällrävenin Ulvö Rolltop 23 -repun. Fjällrävenin vedenpitävä Bergshell-materiaali ja teipatut saumat tekevät Ulvö Rolltop -repusta varman valinnan jopa kaikkein märimmässä säässä. Rullattava sulkumekanismi estää vettä pääsemästä päälokeroon ja pehmustettu sisätasku suojaa tieto­konetta kolhuilta ja iskuilta. Tilavuus 23 litraa. Palkinnon arvo 159 euroa.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on Fjällrävenin Ulvö Rolltop 23 -reppu. Arvo 153 euroa. Arvonta suoritetaan 20.11.2019 ja siihen osallistuvat kaikki 19.11.2019 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.
Teksti Toimitus
Kuvat Hanna Linnakko ja valmistaja