Mistä tykkäsit, mikä ei kolahtanut? Anna palautetta kesäkuun Fitistä ja osallistu arvontaan!

Kerro meille mielipiteesi ja voit voittaa Shiseido Expert Sun Protector -aurinkotuotteita.

Mitä mieltä olit uusimmasta Fitistä? Mistä jutusta tykkäsit? Mikä ei sytyttänyt? Mikä oli lehden paras juttu? Mistä haluaisit lukea seuraavassa numerossa?

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme kolme Shiseido Expert Sun Protector -tuotepakettia. Yhteen palkintopakettiin kuuluvat hiestä ja lämmöstä aktivoituvat aurinkosuojatuotteet Shiseido Expert Sun Protector Face Cream SPF50 -kasvovoide, 50 ml, ja Expert Sun Protector Face&Body Lotion SPF50 -vartalovoide, 150 ml. Yhden palkinnon arvo on 89 euroa.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on kolme pakettia Shiseido Expert Sun Protector-aurinkotuotteita. Yhden tuotepaketin arvo on 89 euroa. Arvonta suoritetaan 12.8.2020 ja siihen osallistuvat kaikki 11.8.2020 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.
Teksti Toimitus
Kuvat Adobe ja valmistajat