Mistä tykkäsit, mikä ei kolahtanut? Anna palautetta huhtikuun Fitistä ja osallistu arvontaan!

Kerro meille mielipiteesi ja voit voittaa Puhdistamo Athletics -urheilulisäravinnesarjan tuotteita.

Mitä mieltä olit uusimmasta Fitistä? Mistä jutusta tykkäsit? Mikä ei sytyttänyt? Mikä oli lehden paras juttu? Mistä haluaisit lukea seuraavassa numerossa?

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme Puhdistamo Athletics -urheilulisäravinnesarjan tuotteita. Uutuustuotteet on suunniteltu tukemaan tehokasta treeniä ja palautumista. Pakettiin kuuluu kolme tuotetta: Optimal EAA Mango & Vadelma, Optimal Pre-Workout Greippi + Kofeiini ja Optimal VEGE Proteiini Suklaa. Arvomme viisi palkintopakettia. Yhden paketin arvo on noin 60 e.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on viisi palkintopakettia Puhdistamo Athletics -urheilulisäravinnesarjan tuotteita. Arvonta suoritetaan 12.5.2021 ja siihen osallistuvat kaikki 11.5.2021 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.