Mistä tykkäsit, mikä ei kolahtanut? Anna palautetta helmikuun Fitistä ja osallistu arvontaan!

Kerro meille mielipiteesi ja voit voittaa Luna Mini 3 -kasvojenpuhdistuslaitteen ja seerumin.

Mitä mieltä olit uusimmasta Fitistä? Mistä jutusta tykkäsit? Entä mikä ei sytyttänyt? Mikä oli lehden paras juttu? Mistä haluaisit lukea seuraavassa numerossa?

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme Foreo Luna Mini 3 -kasvojenpuhdistuslaitteen sekä Serum Serum Serum -seerumin. Luna Mini 3 on huipputeknologinen sähkökäyttöinen kasvojenpuhdistuslaite, joka tehostaa ihonpuhdistusrutiinin. Kasvoseerumi hyödyntää tehokasta mikrokapselointia, joka auttaa kuljettamaan ja imeyttämään aktiiviaineet iholle optimaalisesti. Palkinnon arvo on 218 euroa.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on Foreo Luna Mini -kasvojenpuhdistuslaite ja seerumi. Arvo 218 euroa. Arvonta suoritetaan 4.3.2020 ja siihen osallistuvat kaikki 3.3..2020 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.