Mistä tykkäsit, mikä ei kolahtanut? Anna palautetta helmikuun Fitistä ja osallistu arvontaan!

Kerro meille mielipiteesi ja voit voittaa Oriflamen Wellness-tuotepaketin.

Mitä mieltä olit uusimmasta Fitistä? Mistä jutusta tykkäsit? Mikä ei sytyttänyt? Mikä oli lehden paras juttu? Mistä haluaisit lukea seuraavassa numerossa?

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme kolme Oriflamen Wellness-tuotepakettia, johon kuuluvat silikoninen juomapullo sekä vitamiineja, kivennäisaineita, kalaöljyä, metsämustikkauutetta ja astaksantiini-karotenoidia sisältävä WellnessPack Woman -ravintolisä. Yhden palkinnon arvo on 60,80 e.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on kolme Oriflamen Wellness-pakettia. Arvonta suoritetaan 3.3.2021 ja siihen osallistuvat kaikki 2.3.2021 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.