Mistä tykkäsit, mikä ei kolahtanut? Anna palautetta elokuun Fitistä ja osallistu arvontaan!

Kerro meille mielipiteesi ja voit voittaa Haglöfs Lava 90 -kassin!

Mitä mieltä olit uusimmasta Fitistä? Mistä jutusta tykkäsit? Entä mikä ei sytyttänyt? Mikä oli lehden paras juttu? Mistä haluaisit lukea seuraavassa numerossa?

 

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme Haglöfs Lava 90 -treenikassin. Suureen duffelikassiin mahtuvat kaikki tarvitsemasi varusteet ja näppärissä vetoketjutaskuissa säilyvät pikkutavarat tallessa. Säädettävien hihnojen ansiosta voit kantaa kassia joko kädessä, olalla tai selässä, kuten reppua. Palkinnon arvo on 119,90 euroa.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on Haglöfsin Lava 90 -kassi (Arvo 119,90€). Arvonta suoritetaan 11.9.2019 ja siihen osallistuvat kaikki 10.9.2019 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.
Teksti Toimitus
Kuvat Elina Simonen ja valmistajat