Mikä miellytti, mikä ei? Anna palautetta helmikuun Fitistä ja voit voittaa!

Mitä mieltä olit uusimmasta Fitistä? Mistä jutusta tykkäsit ja mistä et? Mikä oli lehden paras juttu? Entä mistä haluaisit lukea seuraavaksi?

Kerro ideasi ja palautetta lehdestä, niin voit voittaa Fjällrävenin Greenland Duffel 20 -laukun. Vahva laukku kestää kovaa käyttöä. Materiaali on luomupuuvillaa ja kierrätettyä polyesteria. Pikkutaskut sisä- ja ulkopuolella. Mukana myös irrotettava olkahihna. Värivaihtoehdot ovat musta, vihreä ja sininen. Palkinnon arvo on 159 e.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on Fjällräven Greenland Duffel 20 -laukku. Arvonta suoritetaan 6.3.2019 ja siihen osallistuvat kaikki 5.3.2019 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.