Fit Awards 2021

Fit Awards 2021 -äänestys: Vaikuta ja voita!

Fit Awards palkitsee jälleen vuoden parhaat treenaamisen, ruuan ja hyvinvoinnin välineet, teot ja vaikuttajat. Äänestä suosikkiasi ja osallistu arvontaan!

ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT. VOITTAJAT JULKAISTAAN 7.1.2021 ILMESTYVÄSSÄ FIT-LEHDESTÄ.

Fit Awards 2021 palkitsee vuoden parhaat treenaamisen, ruoan ja hyvinvoinnin teot, välineet ja vaikuttajat.

Myös sinä voit vaikuttaa!

Käy kertomassa mielipiteesi Fit Awards -voittajista 9.12. mennessä, niin olet mukana upean Garmin Venu Sq -älykellon arvonnassa. Palkinnon arvo 219 euroa.

Garmin Venu Sq -kellossa yhdistyvät tyyli sekä hyvinvoinnin seuranta- ja kuntoilutoiminnot. Siinä on yli 20 sisä- ja ulkoliikuntasovellusta, mm. pilates, jooga, voimaharjoitte­lu, juoksu, allasuinti, pyöräily ja golf. Laite mittaa muun muassa askelmäärää, tehominuutteja ja kalorinkulutusta.

Venu Sq on yhteensopiva maksuttomien Garmin Coach -harjoitusohjelmien kanssa, joiden avulla voi harjoitella 5 kilometrin tai sitä pidempiä juoksuja. Harjoittelusuunnitelmat mukautuvat juoksijan tavoitteisiin ja suorituksiin. Virtuaalivalmentaja antaa lisämotivaatiota.

Kellossa on suorakaiteen muotoinen, kirkas värinäyttö. Laitteiden akku kestää jopa 6 päivää älykellotilassa ja jopa 14 tuntia GPS-tilassa.