Anna palautetta tammikuun Fitistä ja osallistu arvontaan

Mistä tykkäsit, mikä ei kolahtanut? Kerro meille mielipiteesi tammikuunFitistä ja voit voittaa Innoluxin punavalolaitteen.

Mitä mieltä olit uusimmasta Fitistä? Mistä jutusta tykkäsit? Mikä ei sytyttänyt? Mikä oli lehden paras juttu? Mistä haluaisit lukea seuraavassa numerossa?

Kerro meille palautteesi 1.2.2022 mennessä. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme yhden Innoluxin RED S punavalo- ja lähi-infrapunahoitolaitteen. Liikuteltavalla laitteella voi kätevästi hoitaa paikallisesti esimerkiksi nivel-, alaselkä- tai polvikipuja. Laite soveltuu myös erinomaisesti kasvojen ihonhoitoon. Palkinnon arvo on 199 euroa.

Lukijaposti 1/22

Nimi
Osoite
Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on Innoluxin punavalolaite. Arvonta suoritetaan 2.2.2022 ja siihen osallistuvat kaikki 1.2.2022 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130