Anna palautetta syyskuun Fitistä ja osallistu elämysloman arvontaan!

Mistä tykkäsit, mikä ei kolahtanut? Kerro meille mielipiteesi syyskuun Fitistä ja voit voittaa elämysloman Iso-Syötteellä.

Mitä mieltä olit uusimmasta Fitistä? Mistä jutusta tykkäsit? Mikä ei sytyttänyt? Mikä oli lehden paras juttu? Mistä haluaisit lukea seuraavassa numerossa?

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme yhden elämysloman Suomen uljaimmassa tunturihotellissa Iso-Syötteellä. Palkinto sisältää kahden vuorokauden yöpymisen kahdelle hengelle Star Superior -huoneessa sekä Suomen parhaat sähkömaastopyörät vuokralle neljäksi tunniksi. Lisäksi palkintoon sisältyy ravintola Hilltopin herkullinen aamiainen ja sisäänpääsyt tunnelmalliseen Arctic Spa -kylpylään sekä Skywalk-näköalatasanteelle. Palkinnon arvo on 510 e ja se pitää käyttää vuoden 2021 loppuun mennessä.

Lukijaposti 8/21

Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on elämysloma Iso-Syötteellä. Arvonta suoritetaan 20.10.2021 ja siihen osallistuvat kaikki 19.10.2021 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.
Oletko Fit-lehden tilaaja?(Pakollinen)