Anna palautetta kesäkuun Fitistä ja osallistu arvontaan

Mistä tykkäsit, mikä ei kolahtanut? Kerro meille mielipiteesi kesäkuun Fitistä ja voit voittaa Fitbit Luxe -aktiivisuusrannekkeen. 

Mitä mieltä olit uusimmasta Fitistä? Mistä jutusta tykkäsit? Mikä ei sytyttänyt? Mikä oli lehden paras juttu? Mistä haluaisit lukea seuraavassa numerossa?

Kerro meille palautteesi 9.8. mennessä. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme Fitbit Luxe -aktiivisuusrannekkeen kuntoiluun ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Luxe tarjoaa motivaatiota ja tukea terveyden ylläpitämiseen stressinhallinnan työkaluista automaattiseen aktiivisuuden ja unen seurantaan.

Mukana tulee maksuton kuuden kuukauden kokeilujakso Fitbit Premium -jäsenpalvelua, joka tuottaa yksityiskohtaisempia tulkintoja henkilökohtaisista terveyden avainlukemista. Värillinen kosketusnäyttö, linjakas muotoilu ja jopa viiden päivän akunkesto tekevät Luxesta monipuolisen kumppanin eri tarpeisiin sekä miellyttävän käyttää päivin öin. Voittaja voi valita valkoisen, orkideanpunaisen tai jalokivibrändi gorjanan kanssa suunnitellun rannekkeen. Palkinnon arvo on 149,95/199,95 euroa (rannekevalinnasta riippuen).