Anna palautetta elokuun Fitistä ja osallistu arvontaan!

Mistä tykkäsit, mikä ei kolahtanut? Kerro meille mielipiteesi elokuun Fitistä ja voit voittaa Bioderma-sarjan ihonhoitotuotteita.

Mitä mieltä olit uusimmasta Fitistä? Mistä jutusta tykkäsit? Mikä ei sytyttänyt? Mikä oli lehden paras juttu? Mistä haluaisit lukea seuraavassa numerossa?

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme laadukkaita ranskalaisen Bioderma-sarjan ihonhoitotuotteita. Palkintopakettiin kuuluvat Hydrabio Misellivesi (100 ml), Hydrabio Serum (40 ml), Hydrabio Gel Creme (40 ml) ja Hydrabio Mask (75 ml). Arvomme yhden tuotepaketin.

Lukijaposti 7/21

Arvonnan säännöt:

Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on Bioderma-sarjan ihonhoitotuotteita. Arvonta suoritetaan 15.9.2021 ja siihen osallistuvat kaikki 14.9.2021 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.
Oletko Fit-lehden tilaaja?(Pakollinen)