Äänestä ja osallistu! Fit Awards 2022

Fit-lehti palkitsee vuoden parhaat treenaamisen, ruuan ja hyvinvoinnin välineet, teot ja vaikuttajat. Osallistu Fit Awards -äänestykseen!

On jälleen aika palkita Fit Awards -voittajat. Auta meitä valitsemaan parhaat ja ehdota omia suosikkejasi. Voit kertoa mielipiteesi jokaiseen kategoriaan tai vinkata vain yhdestä suosikistasi, mutta muista perustella valintasi lyhyesti!

Palkitut julkaistaan 5.1.2022 ilmestyvässä Fit-lehdessä.

Osallistu Fit Awards -äänestykseen ja ole mukana arvonnassa

Osallistumalla Fit Awards -äänestykseen olet mukana uudistetun Remingtonin AC5911-hiustenkuivaimen arvonnassa. Uusi Remington Supercare Pro on erittäin tehokkaalla AC-moottorilla varustettu ammattimainen hiustenkuivain. Ionisointi lisää hiuksiin upeaa kiiltoa ja vähentää sähköisyyttä. Kevyt ja kompakti design lisää laitteen käyttömukavuutta.

Mukana on 3 lisäosaa: diffuusori tuo esille hiusten luonnollisen kiharuuden ja antaa avun volyymin luomiseen, kuivaussuutin nopeaan hiusten kuivaamisen sekä kapea muotoilusuutin tarkkaan muotoiluun.

Osallistu Fit Awards -äänestykseen

Anna lyhyt perustelu.
Anna lyhyt perustelu.
Anna lyhyt perustelu.
Anna lyhyt perustelu.
Anna lyhyt perustelu.
Anna lyhyt perustelu.
Anna lyhyt perustelu.
Anna lyhyt perustelu.
Nimi(Pakollinen)
Osoite(Pakollinen)
Oletko Fit-lehden tilaaja

Säännöt

Arvonnan säännöt: Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on Remington Supercare AC7200 -hiustenkuivain, arvo 42,95 e. Arvomme kaksi kuivainta. Arvonta suoritetaan 7.12.2021 ja siihen osallistuvat kaikki 6.12.2021 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi.