Mistä tykkäsit, mikä ei kolahtanut? Anna palautetta tammikuun Fitistä ja osallistu arvontaan!

Kerro meille mielipiteesi ja voit voittaa Nokia Tough 800 -matkapuhelimen.

Mitä mieltä olit uusimmasta Fitistä? Mistä jutusta tykkäsit? Entä mikä ei sytyttänyt? Mikä oli lehden paras juttu? Mistä haluaisit lukea seuraavassa numerossa?

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme Nokia Tough 800 -matkapuhelimen. Nokia Tough 800 on varsinainen kovis puhelimeksi. Se on suunniteltu kestämään pudotuksia, pölyä, hiekkaa, vettä ja äärilämpötiloja. Sen virta riittää jopa 43 päiväksi valmiustilassa yhdellä latauksella. Kestävän kumppanin voi huoletta ottaa mukaan minne vain, myös vauhdikkaampiin aktiviteetteihin. Palkinnon arvo on 119 euroa.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on Nokia Tough 800 -matkapuhelin. Arvo 119 euroa. Arvonta suoritetaan 5.2.2020 ja siihen osallistuvat kaikki 4.2.2020 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.
Teksti Toimitus
Kuvat Fabian Björk ja valmistaja