Meri ja hiekka ovat Hangon parasta antia myös sporttimatkailijalle.

Treenaajan nautiskelumatka Hankoon

Hangossa kaikki on vähän paremmin. Joogatessa saa katsella merelle, ja makoisat yöunet saa suloisessa pitsihuvilassa.

Päivä tai viikonloppu Hangossa eikä mitään tekemistä? Ei huolta! Kasasimme vinkit lomailijalle, joka kaipaa aktiivista tekemistä tai rentoa nauttimista.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jahdin kannella saaristoon

Risteile Hangon kauniissa saaristomaisemissa. Vuokraa vene ja purjehdustaitoinen kapteeni käyttöösi Nordic Boathouselta. Reitin, kohteen ja matkan keston saat päättää itse. Seilaa päiväksi harmaahylkeitä bongaamaan, tai vietä viikko purjeveneen kannella loikoillen. Kokenut seilori voi vuokrata veneen myös ilman venekuskia.

Nordicboathouse.fi

Pyörällä kakkukahveille

Jopot valmistetaan Helkaman tehtaalla Hangossa, joten ne kuuluvat olennaisena osana Hangon katukuvaan. Vuokraa pyörä ja ihastele vanhoja pitsihuviloita Kylpyläpuiston alueella Appelgrenintien ympäristössä. Monet huvilat ovat yksityisomistuksessa, mutta osassa toimii kahviloita ja majataloja. Piipahda esimerkiksi hotelli Villa Maijassa aamupalalla.

Pyöränvuokrausta:

Joogaa rantahiekalla

Upota varpaat hiekkaan, käännä katse merelle ja tunne kuinka aurinko lämmittää ihoasi samalla kun joogaat. Merijooga järjestää joogatunteja Hangon Casinonrannassa kesäisin joka arkiaamu kello 10. Joogatuntien luvataan soveltuvan myös ensikertalaisille.

Merijooga.fi

Seikkailu Itämeressä

Hangon edustalla on valtava määrä uponneita hylkyjä, joista vanhimmat ovat peräisin 1600-luvulta. Koska myös saariston vesieliöstö on runsasta, vedenalaista katseltavaa riittää. Sukelluskoulu Aalto järjestää sukelluskursseja Hangossa syyskuun loppuun saakka.

Sukelluskouluaalto.fi.

Hangon kylpyläpuistossa on idyllisiä majataloja.

Yövy tyylikkäästi

Hangosta löytyy majoitusvaihtoehtoja jokaiseen makuun: hotellit, majatalot ja pensionaatit toivottavat vieraat tervetulleiksi ympäri vuoden. Kokeilunhaluinen yöpyy vanhassa sellissä poliisilaitokseen perustetussa Hotel Bulevardissa. Luksusmatkailija majoittuu pitsihuvilan tunnelmallisessa sviitissä, esimerkiksi Pensionat Tellinassa.

Hotelbulevard.fi

Tilaa Fit!

Lue myös:

5 x luontoseikkailijan Malaga

Piemonte tutuksi kävellen

Pyörämatka Thaimaassa

Teksti Marissa Siivonen
Kuvat Hangon matkailu ja Hernan Patiño