Tältä näyttävät syksyn parhaat tekniset treenivaatteet

Tekniset treenivaatteet tekevät ulkoilusta nautinnollista. Pieni sade tai tuulenpuuska eivät pysäytä.

Suojaa tuulelta ja vedeltä

Liivi-anorakki-yhdistelmän osat toimivat myös erikseen. Ohut tuulenpitävä liivi riittää leudolla ilmalla, anorakki pitää myös sadetta. Takin lipallinen huppu on nerokas keksintö, 200 e, Salomon Elevate 3in1 Raincombi W.

Leggingsien kuosi piristää asun. Vyötärö säädetään sopivaksi piilokiristysnauhalla. Vetoketjullisessa taskussa on tilaa puhelimelle, 34,99 e, KappAhl Lina Pants Active.

Sukkamaiset neuloslenkkarit ovat uusinta uutta. Pehmeä neulosvarsi ei hierrä nilkkaa, 199,95 e, Adidas Originals Ultra Boost Purple.

Kompressioleggareiden voimalla

Tekninen juoksutakki korostaa kauniisti vartalon muotoja. Ylipitkissä hihoissa on peukalonreiät ja verkkopaneelit ilmastointia varten. Vetoketjullisiin taskuihin voi sujauttaa avaimet, 100 e, Puma PWR Shape Jacket.

Selkämyksen X-kiinnitys tuo tukea kaksikerroksisiin urheiluliiveihin, 70 e, Filippa K Soft Sport Cross-Back Bra Galaxy.

Lenkkeily saa lisätehoa leggingsien kompressio-ominaisuudesta. Vyötärökaistale on leveä ja napakka, 99,99 e, Adidas Performance Ultimate Tights.

Hame pepun peitoksi

Alkusyksyllä juoksutakin alla ei tarvita kuin urheiluliivit. Liiveissä kevyt toppaus, pehmustetut olkaimet ja säädettävä hakaskiinnitys, 50 e, Puma.

Vedenvärinen tuulenpitävä juoksutakki raikastaa mustaa alaosaa. Takissa kolme vetoketjullista taskua, 85 e, Puma Lite Jacket W.

Jos liian tiukat juoksuasut häiritsevät, valitse juoksutrikoot, joihin on ommeltu kevyt sivuhalkioinen hame. Materiaali on miellyttävää kuvioneulosta, 100 e, Salomon Lightning Pro Skight W.

Saumattomat ja joustavat lenkkarit sopivat kuntoiluun ja vauhdikkaisiin peleihin. Matala leikkaus antaa jalalle tilaa liikkua, 89 e, Reebok Performance Fire TR.

Lue myös:

Nanna Karalahti esittelee kauden kuumimmat treenivaatteet

Janni Hussi poseeraa kauden trendikkäimmissä treenivaatteissa

Syksyn inspiroivimmat treenivaatteet ovat tässä