Uuden Fitin kannessa on hyvinvointialan vaikuttaja Elina Leskinen.

Nyt se on täällä! 5 syytä lukea marraskuun Fit

Fitin päätoimittaja Taina Risto vinkkaa suosikkinsa marraskuun numerosta. Näitä ei kannata jättää väliin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1.

Ei ole sama, mitä syö, kun treenaa hiki päässä. Väärä ravinto voi estää kehittymisen. Keräsimme tiiviin liikkujan ravinto-oppaan. Et mene pieleen, kun pidät nämä asiat mielessä ruokalautasellasi!

2. Syksyn kirkkau

Rakastan selkeitä värejä treenivaatteissa. Nyt kun puuteriset värit ovat olleet pitkään muotia treenivaatteissa, ilahduin, kun muotitoimittajamme löysi vaihteeksi sinista, valkoista ja punaista muotijuttuumme. Upean kansimallimme Elina Leskisen päällä ne näyttävät todella raikkailta.

3.

Me innokkaat liikkujat jaksamme juosta ja nostaa painoja, mutta räjähtävä nopeus unohtuu monelta. Päätimme paikata aukkoa ja pyysimme Else Lautalalta jutun aiheesta. Katso hienot treenikuvat loikkatreenistä!

4.

Fitin joogakoulu on edennyt kakkososaan. Nyt treenataan kobraa. Niin yksinkertainen liike, mutta siinäkin on omat niksinsä. Tekee hyvää selän lihaksille.

5.

Anna-Maria Kasanen rakasti hoitajan työtään vähän liikaakin, väsyi ja teki täyskäännöksen. Nyt hän kirjoittaa hyvinvointiblogia ja toimii personal trainerina ja ennen kaikkea opettelee ottamaan rauhallisemmin. Lue Anna-Marian koskettava haastattelu uudesta Fitistä.

Kuvat Fabian Björk, Lauri Kalima, Hanna Linnakko ja Isma Valkama