Näin hoidat dekolteen ja rintojen ihoa

Näillä vinkeillä saat kauniin poven.

1. Puhdista dekolteen iho päivittäin samalla tuotteella kuin kasvot.

2. Kuori dekoltee pari kertaa viikossa vartalolle tarkoitetulla, kuorivia entsyymejä sisältävällä kuorinta-aineella. Kuorinta kirkastaa ihoa, parantaa mikroverenkiertoa ja tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä.

3. Rinnoille ja dekolteelle tarkoitettu hoitovoide kuuluu joka naisen peilikaappiin. Rintojen tuotteissa on enemmän antioksidantteja ja kiinteyttäviä aineita kuin kasvoille tarkoitetuissa voiteissa. Levitä hoitovoide hieromalla se ensin kevyin, pyörivin liikkein rintojen alueelle. Hiero sen jälkeen voide olkapäätä kohti suuntautuvin vedoin rintojen yläpuolelle. Levitä voidetta lopuksi myös kaulalle.

4. Levitä dekolteelle aurinkovoidetta heti ensimmäisten aurinkoisten päivien koittaessa. Suojaamaton auringonotto yläosattomissa veltostuttaa poven takuuvarmasti. Vartalolle tarkoitetut suojatuotteet sisältävät runsaasti ihoa UV-säteilyn vaaroilta puolustavia antioksidantteja ja sopivat siksi myös dekolteelle. Varmista vielä, että voiteen suojakerroin on yli 30.

5. Kuivaharjaa dekolteen ihoa kevyesti ja suihkuta sen jälkeen ihoa vuoroin vuoroin kylmällä, vuoroin lämpimällä vedellä. Levitä rinnoille ja dekolteelle kasvoille tarkoitettu kiinteyttävä naamio. Lämpö tehostaa tehoaineiden vaikutuksia, joten paras aika naamioitua on heti saunan jälkeen ihon ollessa vielä lämmin.

6. Syö riittävästi proteiineja. Proteiinit ovat solujen rakennusaineita ja ylläpitävät tehokkaasti myös rintojen ja dekolteen alueen ihosolujen uusiutumiskykyä.

7. Kauneushoitoloiden tarjoamia poven kiinteyttä parantavia hoitoja kannattaa kokeilla erityisesti imetyksen tai laihduttamisen jälkeen, jolloin rinnat kaipaavat erityistä huomiota.

8. Älä unohda rintalihaksien jumppaamista ja hyvän ryhdin ylläpitämistä. Erityisesti jooga ja pilates parantavat ylävartalon ryhtiä. Käytäthän kunnon tuen antavia sporttiliivejä!