Pyöräilykypärän alla kampaus lätsähtää. Mikä avuksi?

Näin hiukset pysyvät kuosissa pyöräilykypärän alla

Pyöräilykypärä on viisas valinta, mutta käsi ylös, jos et ole koskaan jättänyt sitä kotiin ja vedonnut alta paljastuvaan lättätukkaan. Nyt loppuvat tekosyyt, sillä erilaisissa täsmätuotteilla ja hoidoilla saa volyymia hiuksiin niin, että ne pysyvät siisteinä myös kypärän alla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tuuheutta hiuksiin

KSM:n uusi kampaamohoito Addvolume Style Primer -käsittely saa hennot hiukset tuntumaan tuuheammilta ja niiden käsittely on hoidon jälkeen helpompaa. Ja mikä parasta: käsitellyt hiukset eivät suutu kypärän alla ja ne saa helpommin ruotuun. Pikakäsittely tehdään KMS Core Reset Sprayllä ja Style Primerilla kampaamoissa hiustenpesun yhteydessä. Vaikutus kestää seitsemisen pesua, jonka jälkeen voi aloittaa kotona ylläpitohoidon ja käyttää joka toisen pesun yhteydessä Style Primer -hoitoainetta. Käsittely sisältää yhden Primer-tuotteen kotihoitoon ja maksaa noin 43 e.

Näinkin kampaus kestää pyöräilykypärän alla

Kannattaa muuten muistaa, että jos haluaa tuuheutta, on syytä käyttää myös tuuheuttavia muotoilutuotteita. Suihkutettava vaha on hyvä keino pitää hiukset kypärän alla sekä tuuheina että kuosissa hillitysti. Myös löysä lettikampaus auttaa, kun haluat näyttää siistiltä senkin jälkeen, kun otat pyöräilykypärän pois päästäsi.

Lue myös:

Pehmennä ja pöyhennä haituvatukkaa

Pitkähiuksiset hoi: tällä kampauksella treeneistä bileisiin

Lyhyiden hiusten hittikampaus, joka sopii myös treenaajalle

Teksti Päivi Ekola