Näillä vinkeillä taistelet kevätväsymystä vastaan

Kun kevätväsymys meinaa ottaa vallan, anna sille kunnon vastus. Näillä tuotteilla se onnistuu.

Iskeekö sinullekin väsymys keväällä? Kevätväsymys voi tulla arvaamatta ja saada olon veltoksi. Piristä oloasi vitamiineilla ja lisäravinteilla.

Minisun D-vitamiini 20 mikrogrammaa, purutabletti 10,90 e, apteekit

Vältä flunssat

Ykkösboosteri kevätflunssaa vastaan on D-vitamiini. Se vankistaa vastuskykyä, eli et nappaa jokaista pöpöä matkaan salilta tai työpaikalta. Ei flunssia, ei treenitaukoja! D-vitamiini parantaa jaksamista treeneissäkin. Ravinnosta D-vitamiinia kertyy yleensä melko pieni määrä, joten talvella purkista kannattaa napata vähintään 20 mikrogrammaa päivässä.

Puhdistamo Ruusujuuriuute, 19,99 e, Ruohonjuuri

Luota viikinkivoimiin

Viikinkien sanotaan käyttäneen ruusujuurta voimiensa lähteenä. Miksei siis pohjoisen neitokin. Lapissa kasvanut ruusujuuri sopii etenkin tiukkoihin elämäntilanteisiin sillä sen luvataan selkeyttävän mieltä ja hälventävän stressiä. Tiputtele vesipulloon iltapäiväväsymyksen varalle.

Terranova Vibrant Synergy, 26,50 e, luontaistuotekaupat ja terveysmyymälät

Terranova Vibrant Synergy, 26,50 e, luontaistuotekaupat ja terveysmyymälät

Tankkaa energiaa

Klorella-levä ja spirulina sisältävät paitsi energiaa antavaa lehtivihreää, myös helposti sulavia proteiineja, vitamiineja ja hivenaineita. Pirteämpää oloa luvassa!

Wild Nutrition Food-Grown Vitamin B6, 20,10 e, PUR-kauppa

Virkistä ilmettäsi

B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä, sillä se vauhdittaa punasolujen muodostumista, tasapainottaa hormonitoimintaa ja tukee hermoston toimintaa. B-kutosta saa muun muassa lihasta, hedelmistä ja marjoista sekä viljasta, mutta täsmätankkaus keväällä voi olla tarpeen.

Apteekkivinkit farmaseutti Leeni Tolvanen, Yliopiston Apteekki

Lue myös:

Näin tiedät, kärsitkö pimeävajeesta

6 syytä, miksi kaamos vaikuttaa meihin

Piristä itseäsi matchajäätelöllä