Näillä vinkeillä selluliitti saa kyytiä!

Selluliittia voi tainnuttaa kotikonstein.

Tarvitset kuivaharjan, karhean pyyhkeen tai pesuhanskan. Hiero ongelma-alueita pyörivin liikkein sydämeen päin. Hieromalla annat kyytiä kuolleelle ihosolukolle ja verenkierto hyrrää vilkkaammin. Jos karkeat harjat tai hanskat tuntuvat ilkeiltä, kokeile vartalon kuorinta-aineita.

Seuraavaksi selluliitti säikäytetään kylmä–kuuma-suihkulla. Valuta vuoroin kylmää, vuoroin lämmintä vettä ongelma-alueille, ja toista sokkihoito kolme kertaa.

Suihkun jälkeen jatketaan voidepurkille. Selluliittia syövää ihmevoidetta ei tosin vieläkään ole keksitty. Rasvoihin kannattaa suhtautua pakaroiden ehostustuotteina. Ne laskevat turvotusta, silottavat, kosteuttavat ja tekevät ihosta kiinteämmän näköisen. Muista marssijärjestys: ensin selluliittivoide, sitten kiinteyttävä vartalovoide. Rasvaa napakasti hieromalla, niin annat kuhmuroille vielä lopputainnutuksen.

 

Pikkujippoja arkeen

  • Rappuset ovat selluliitinkaristajan reittivalinta. Jos haluat hyödyntää kauppareissut ja työmatkat, harpo pidempiä askelia.
  • Vältä – tai edes vähennä – kahvia, tupakkaa ja alkoholia, jotka heikentävät verenkiertoa.
  • Sitruuna ja chili vilkastuttavat aineenvaihduntaa.
  • Tiukka farkkupeppu näyttää hyvältä, mutta samalla saatat antaa selluliitille tilaisuuden iskeä. Kireät vaatteet puristavat rasvasolulokeroita ja hidastavat nesteiden kiertoa.
  • Juo vettä. Vanha virsi, mutta vesi poistaa kuona-aineita kehosta.