Kuorinta, pesuaine ja kosteusvoide, siinä kotoisen suihkuhetken olennaiset tuotteet.

Kotoisen spa-hetken parhaat hoitotuotteet

Testasimme ihanimmat hoitotuotteet kropan ja hiusten hemmotteluun. Saunan jälkeisen hoitohetken suosikit ovat tässä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Perusteelliselle

Pesusieni kätkee sisälleen huumaavan herkullisen tuoksuisia saippuapaloja, ja sitä voi käyttää uudelleen niin kauan kuin saippuaa riittää. Ihosta tulee pehmoinen ja marjaiselta tuoksuva. Kevyesti kuorivan sienen saippuan pH on lähellä ihon omaa, joten se ei kuivata herkempääkään ihoa. Kiva myös suihkukaverin selän pesuun!

[1] ➤ Foamie Beayty Fruity -puhdistussieni, 9,90 e

Tehokosteuttajalle

Auringon kuivattama iho saa ekstrakosteutusta oliiviuutetta sisältävästä, helppokäyttöisestä kangasnaamiosta. Tuote imeytyy hyvin ja 15 minuutin naamiohetken jälkeen iho tuntuu superravitulta. Lopun kevyesti tuoksuvasta voiteesta levitän dekolteelle.

[2] ➤ It’S SKIN The Fresh Olive Nutrition & Firming Sheet Mask -kangasnaamio 2,50 e

Nopealle

Kuivaharjaus tuntuu virkistävältä ja kihelmöi iholla mukavasti. Harjaus kuorii kuolleen ihosolukon ja parantaa pintaverenkiertoa, ja jälkeenpäin iho näyttää kirkkaalta. Kosteutus harjauksen jälkeen viimeistelee ja pehmentää ihon. Kuivaharjaus ei vaadi suihkua, joten tämän on kiireisen valinta.

[3] ➤ EcoTools kuivaharja, 8,90 e

Vilvoittelijalle

Kevyesti kosteuttava ja virkistävä sumupilvi tuoksuu hennosti laventelille. Raikastaa ja rauhoittaa kasvojen ihoa saunan jälkeen – aivan mainio jälkihien ja punoituksen taltuttaja. Sumutetaan kasvoille ennen kosteusvoidetta. Voi käyttää kosteutukseen myös pitkin päivää.

[4] ➤ KORA Organics Rauhoittava Laventelisuihke, 39 e

Herkälle

Tuoksuttoman hiusnaamion voi hyvällä omalla tunnolla levittää kuntosalillakin saunan ajaksi. Kiireisiin hetkiin pari minuuttiakin riittää ja hiukset tuntuvat saaneen pikahoidon. Kuivuttuaan hiukset tuntuvat terveemmiltä ja kuivat kiharat pysyvät ojennuksessa aikaisempaa paremmin.

[5] ➤ No nothing Very Sensitive Moisture Treatment, 11,90 e

Suklaan ystävälle

Jos pidät suklaasta, rakastut tähän kasvokuorintaan. Appelsiinisuklaan tuoksuinen raakasuklaakuorinta uudistaa ihon tehokkaasti luomuriisin avulla ja raakakaakaovoi ravitsee ihoa. Tuoksu muistuttaa Jaffa-keksiä. Tuote lupaa kirkastaa, kosteuttaa ja syväpuhdistaa kasvojen ihon.

[6] ➤ Flow Appelsiini & Raakasuklaa Kuorinta, 32,90 e

Kärähtäneelle

Haperoihin latvoihin on hyviä sukia hoitavaa jätettävä hoitoaine, jonka arganöljy ja mantelikerma hoitavat kuivia haivenia. Hiuksista tulee pehmeät ja helposti hallittavat. Pieni loraus riittää.

[7] ➤ Garnier Respons Leave-in Protection Cream, 5,95 e

Pehmentäjälle

Vartaloöljyn levitys käy siististi ja kätevästi pumppupullosta. Miellyttävä koostumus ei tahmaa, vaan tekee sääret ja käsivarret silkkisen pehmoisiksi. Kesäinen tuoksu on yhdistelmä laventelia, rosmariinia ja eukalyptusta. Raaka-aineet pääosin luomua.

[8] ➤ Urtekram Laventeli Body Oil, 9 e

Trooppiselle

Mangosokerikuorinta tuoksuu niin huumaavan hyvältä, että maistaminen käy mielessä. Voide tuntuu pehmeältä, mutta suuret sokerikiteet kuorivat ihon tehokkaasti. Plussaa pakkauksesta, sillä tuotteen saa käytettyä viimeiseen pisaraan asti. Iholle jää raikas tuntu. Loistava hinta-laatusuhde!

[9] ➤ Organic Shop Kenyan Mango sokerikuorinta, 4,50 e

Lue myös:

Talvi-ihon parhaat hoitovinkit

Kosteutusta kuivalle hipiälle

Lue Ellestä:

10 askelta ihon kosteutukseen

Teksti Fitin toimitus