Kiristääkö kasvoja kuivuudesta? Valitsimme parhaat naamiot ja täsmätuotteet

Talvi-iho kaipaa kunnon kosteutusta. Oletko ulkoilija, reissaaja tai herkkäihoinen? Katso sinulle sopivin naamio, voide tai seerumi.

Naamio ulkoilijalle

➤ Yon-Ka MASQUE N°1, 55 e

Pakkaspäivän koettelema hipiä palautuu geelimäisen naamion suojissa. Tämä kannattaa pakata mukaan myös etelänlomalle, sillä naamio rauhoittaa auringonoton jälkeen. Savanniruohouute ja aloe vera kosteuttavat.

Sänkykaveriksi

➤ Origins Drink Up Intensive Overnight Mask, 25 e

Vau, mainio. Naamio levitetään illalla kasvoille, ja aamulla peilistä katsoo hehkeä naama. Täyteläistä kamaa, kuivaihoisen must-tuote!

Korppuiholle

➤ Dr. Hauschka Hydrating Cream Mask, 51 e

Kvittenin, mantelin ja avokadon siemenöljyjä sisältävä tömäkkä voide kosteuttaa kuivimmankin hon. Hipiä tuntuu heti notkeammalta. Läpikuultavan naamion voi sutaista vaikka treenin ajaksi.

Herkkikselle

➤ Mádara SOS Instant Moisture + Radiance, 34 e

Kaikille ihotyypeille sopiva naamio sisältää hyaluronihappoa, pellavansiementä ja nokkosta, jotka suojaavat herkkää ihoa ja kosteuttavat. Pinkki voide levittyy ihanasti, ja pionin tuoksu huumaa.

Reissaajalle

➤ Nivea Intensive Moisturising Mask Pure & Natural, 2 e

Kahden käyttökerran pakkaus kulkee kätevästi mukana, ja naamio riisuu reissun rasitukset kasvoilta. Arganöljy jättää ihon pehmeäksi.

Muut kosteuttavat tuotteet

Aavikkoihon hoitovoide

➤ Esse Ultra Moisturiser, 66 e

No nyt on täyteläistä! Rutikuiva iho hörppää hoitovoiteen ja hipiä jää samettiseksi. Luonnonkosmetiikkasarjan juju perustuu probiootteihin, ja viinirypäleensiemenuute lisää kollageenin tuotantoa. Hintansa väärti.

Pika-apua suihkeesta

➤ ACO Rescue Mist, 10 e

Konttorirotan pöytälaatikkoon sopiva suihke antaa nopean hätäavun nuutuneelle iholle. C-vitamiinipitoinen suihke raikastaa, kosteuttaa kevyesti ja rauhoittaa kiristelevää naamaa.

Seerumi nautiskelijalle

➤ Vichy Aqualia Thermal Serum, 26 e

Kuin silkkihuivi pyyhkäisi kasvojen yli. Mineraalipitoista lähdevettä sisältävä seerumi on mieto ja kevyt. Kasvoille jää pitkäksi aikaa sateenraikas fiilis.

Voide ekoilijalle

➤ The Body Shop Hemp Heavy-Duty Face Protector, 21 e

Voide heille, jotka haluavat kimmoisan ihon ekologisia arvoja unohtamatta. Luonnon omat kosteuttajat hamppu, mehiläisvaha ja voipuunvoi ravitsevat syvältä.

Lue myös: Näin hoidat talvi-ihoa oikein

Lue myös:

4 vinkkiä talvi-ihosta huolehtimiseen

Kuivuvatko huulesi? Muista nämä asiat huulirasvoista

10 liikkujan parasta dödöä