Kerro meille, mikä on Suomen paras retkipaikka – Osallistu arvontaan!

Mistä löytyvät mahtavimmat maisemat, parhaat retkipolut, kirkkaimmat uimavedet tai kannonnokka, jossa eväs maistuu parhaimmalta?

Kerro vinkkisi 12.4. mennessä. Jättämällä yhteystietosi osallistut Fjällrävenin uutuuksien arvontaan.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvomme Fjällräven High Coast Foldsack -repun ja High Coast Hip Pack -vyölaukun. Repun tilavuus on 24 litraa, siinä on useita taskuja ja säädettävä rintaremmi. Tyhjänä reppu pakkautuu pieneen tilaan. Vyölaukussa on useita taskuja sisä- ja ulkopuolella. Molempien materiaalina 100 % kierrätetty vedenpitävä nailon. Väri Rowan Red. Repun arvo 99,95 e ja vyölaukun 44,95 e.

  • Arvonnan säännöt:
    Fokus Media Finland Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on Fjällräven reppu ja vyölaukku. Arvo 150 euroa. Arvonta suoritetaan 13.4.2020 ja siihen osallistuvat kaikki 12.4.2020 mennessä vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finland Oy:n lehdissä tai internet-sivuilla. Arpajaisveron maksaa Fokus Media Finland Oy. Fokus Media Finland Oy:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.
Teksti Toimitus