Hiuskammoinen tilittää: ”Tämä keino pelastaa kuntosalin pukuhuoneessa”

Hiuskammoinen tietää, millaista on, kun inhoaa muiden hiuksia. Niitä joutuu väistelemään uimahalleissa ja treenisalien pukuhuoneissa.

Miltä tuntuu kuntoilla uimahalleissa ja kuntosaleilla, kun ei voi sietää toisten ihmisen irronneita hiuksia? Hiuskammoinen tilittää:

– Jotain ylimääräistä varpaiden välissä, inhottavaa! Olen vedellyt uimarannalla muutaman vedon, kun tunnen sen jalassani. En välitä tietää, onko se kelluva kaisla vai hius. Rantaan ja äkkiä.

Tällaista on hiuskammoisen elämä. Vaara vaanii kaikkialla. Uidessa tilanne on pahin, sillä vedessä on suojaton olo jo valmiiksi.

Luonnonvesiäkin vaikeampaa on meno uima-altaassa. Veden pintaa on tarkkailtava herkeämättä. Ovatkohan nämä tuon pitkähiuksisen päästä? Laittaisi kuontalonsa nutturalle kuten muutkin.

Helppoa ei ole kuntosalin suihkussakaan, mutta onneksi konstit on keksitty: varvastossut jalassa pääsee turvallisesti pukkarista pesulle ja takaisin.

Strategisesti vaikein kohta on suihkumärkänä kaapin ovella. Toistaiseksi tämä on toiminut: otetaan kaksi paperikäsipyyhettä ja siirrytään tossuista niiden päälle. Kun varpaat ovat kuivat, puetaan. Tadaa − ei yhtään hiusta varpaissa!

Temppu voi herättää ihmetystä naapurikaapilla, mutta hiuskammoinen on suuri sielu eikä moisesta piittaa!

Lue myös:

Kun muut ihmiset ahdistavat – tällainen on sosiaalisten tilanteiden pelko

Testaa, kärsitkö sinäkin huijarisyndroomasta

Jännittäminen surettaa Merviä: ”Olen ollut eräänlainen sivustakatsoja”