Hyvällä hoidolla hiustenleikkuuta voi lykätä vähän pidemmälle.

Haaroittuvat latvat ja karhean kuiva tukka? Näillä tuotteilla hoidat hiuksia

Hoida haaralatvat ja pehmennä pörrötukka sileäksi. Saat samalla kiillon ja helpomman harjaushetken.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1 Syvähoitoa ja suojaa

Korjaava seerumi syvähoitaa, suojaa ja silottaa pörröisiä hiuksia. Emulsiomaista voidetta voi levittää sekä pyyhekuiviin että kuiviin hiuksiin. Lopputuloksena ovat kosteutetut ja hyväntuoksuiset hiukset.

Schwarzkopf Beology Repairing bi-serum 9,90 e, 2 x 28 ml

2 Kiiltoa ja kuohkeutta

Ensivaikutelma hämmentää: pumppupullosta suihkuteltava hoitoaine jää pyyhekuiviin hiuksiin limaisina pisaroina. Kampaamisen ja kuivaamisen jälkeen liimaletin tilalla onkin kiiltävä ja kuohkea tukka. Ihmeaine selvittää takut, poistaa sähköisyyden ja suojaa lämpökäsittelyltä. Loistokamaa.

Design.ME FAB.me The mother of all hair treatments -hoitosuihke, 26,90 e, 230 ml

3 Sileyttä pörrötukalle

Miedon tuoksuinen ja helposti levittyvä voide imeytyy hyvin. Karheat ja kuivat latvat säästyivät kampaajakäynniltä, sillä hiukset tuntuivat jo ensimmäisen kerran jälkeen yllättävän terveiltä ja sileiltä. Taipuisille hiuksille tyypillinen pörröisyys on tiessään, ja kiiltokin on palannut.

Evo head mistress cuticle sealer -hoitovoide, 27,90 e, 150 ml

4 Keveyttä ja kosteutusta

Hiusnaamio huumaa ruusuisella tuoksullaan ja sen paksu ja samettinen koostumus levittyy ihanasti. Naamio tekee karheista ja kuivista hiuksista kevyet, sileät ja helpommin harjattavat.

Love beauty and the planet murumuru butter & rose 2 minute magic masque -naamio. Suomessa myynnissä 300 ml pullossa, 9,90 e.

5 Voimahoito hiuksille

Kampaamojen hittivaalennussarja sai kotikäyttöön tarkoitetun sampoon (ja hoitoaineen). Tuote lupaa vaalennettujen hiusten vahvistuvan ja kosteutuvan sampoopesussa, ja niin tapahtui. Hiukset myös näyttivät ja tuntuivat tuuheammilta pesun jälkeen. Älä yliannostele, riittoisa tuote! Ihana eteeristen öljyjen tuoksu.

Olaplex Bond Maintenance Shampoo, 31,90 e, 250 ml

6 Kaksihaaraisten vihollinen

Hiuksiin jätettävät tuotteet saavat aina ison plussan vaivattomuudestaan, niin tämäkin. Monipuolinen hoitovoide haaralatvoille ja helposti katkeilevalle hiuslaadulle. Antaa kivasti kiiltoa ja kammattavuutta.

L’Oréal Paris Elvital Dream Lenght No Haircut, 5,90 e, 200 ml

7 Helpompaa harjausta

Hoitosuihke tekee takkutukasta helposti kammattavan ja siloisen. Kevyt koostumus ei jätä hiuksia lainkaan raskaaksi, vaikka suihkisi hieman reippaamminkin. Suihke toimii parhaiten kosteiden hiusten selvittelyapuna, mutta helpottaa myös kuivien hiusten harjausta.

Keune Care Keratin Smooth 2-Phase Spray, 15,90 e, 200 ml

8 Vitamiiniruiske

Naamio on aika lollipop sekä tuoksunsa että värinsä puolesta. Vadelmaa ja acaita sisältävä naamio nostattaa tukan tuuheaksi ja ruokkii sitä A-, B-, C- ja E-vitamiineilla.

Organic Shop Raspberry & Acai hiusnaamio, 3,70 e, 250 ml

Kuvassa: Tangle Teezer Compact Styler Holographic, 21 e, Invisibobble Coral Cha Cha -hiuslenkit, 5,90 e, & Other Stories Printed Bandana, 25 e.

Tilaa Fit!

Lue myös:

Kuivan kropan parhaat kosteuttajat

12 kysymystä hiuksista ja hiustenpesusta

4 syytä hiustenlähtöön

Lue Ellestä:

10 keinoa saada pitkät ja paksut hiukset

Teksti Fitin toimitus