Fitin kansimalli ja bloggaaja Vilma P: ”Jooga on lisännyt lempeyttä itseäni kohtaan”

Italiassa asuva hyvinvointibloggaaja Vilma P. aloittaa ja lopettaa päivän joogaamalla.

Miten liikut?

Joogaan, käyn kuntosalilla, teen kotitreenejä, pelaan tennistä, juoksen ja käyn kävelylenkeillä.

Mikä on liikuntafilosofiasi?

Liikunta on minulle elämäntapa ja parasta vapaa-ajan tekemistä, mitä tiedän. Minulla ei ole treeniohjelmaa eikä usein sen ihmeellisempiä tavoitteitakaan – paitsi ehkä rentoutuminen ja pään nollaus. Hyvä olo ja mieli sekä itse tekemisestä nauttiminen motivoivat.

Miksi juuri jooga on lajisi?

Joogasta tuli intohimoni, kun löysin online-joogatunnit. Joogata voi missä vain! Aamujoogarutiini aurinkotervehdyksineen ja kiertoineen takaa energisen päivän alun, ja yin-jooga ja syvävenyttely iltaisin rentouttavat.

Jooga on tuonut paljon lisää itsetuntemusta ja lempeyttä itseäni kohtaan. Tärkeintä on se, miltä tuntuu, ei se miltä näyttää ulospäin.

Lue myös: Fitin kansimalli Outi Keto-Tokoi: ”Oli huikeaa ylittää itsensä”

Notkeutesi salaisuus?

Harrastin joukkuevoimistelua teini-ikään asti, joten se antoi hyvän pohjan, jota olen ylläpitänyt ja kehittänyt harrastamalla aina aktiivisesti ja monipuolisesti liikuntaa.

Miten syöt?

Syön puhdasta, prosessoimatonta ja luonnollista ruokaa ja suosin luomua. Makuni on muodostunut hyvin terveelliseksi. Ainoa, mitä en syö lainkaan, on liha.

Miten olet päätynyt asumaan Italiaan?

Poikaystäväni myötä, mutta oikeastaan Italia on enemmänkin tukikohta matkalaukkuelämässäni. Viimeisen puolen vuoden aikana olen ollut esimerkiksi kuukauden Balilla ja New Yorkissa.

Mistä pidät itsessäsi?

Rehellisyydestäni, optimistisuudestani ja siitä, että minulla on rohkeutta mennä usein epämukavuusalueelle.

Minkä liikunnallisen taidon haluaisit oppia?

Seisomaan käsillä pitempään ja varmemmin.

Parasta bloggaajana?

Yrittäjän vapaus, monipuolisuus ja se, että voin tehdä töitä missä päin maailmaa vain. Bloggaajana voin yhdistää kaikki intohimonkohteeni työksi.

Miten onnistuit tekemään bloggaamisesta päätyösi?

Hmm… lyhyesti sanottuna olemalla määrätietoinen, panostamalla laatuun ja laittamalla hirveästi aikaa blogiin alusta asti.

Lue myös:

Mikä jooga sopii sinulle

Minne matkustaa liikuntalomalla

Joogaliikkeet, joilla saat teräshauikset