5 hyvää syytä lukea vuoden ensimmäinen Fit

Päätoimittaja Taina Risto valitsi tammikuun Fitin innostavimmat jutut. Näistä alkaa hyvän olon vuosi 2019!

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Suunnitelma on paras tsemppari, s. 14

Miten tehdä niin hyviä uuden vuoden päätöksiä, että ne varmasti pysyvät? Me selvitimme! Älä tyydy epämääräisiin ”haluan olla paremmassa kunnossa” vaan ”käyn salilla tiistaisin ja lauantaisin”. Lisää konkreettisia vinkkejä saat Suunnitelma on paras tsemppari -jutustamme.

2. ”Salsa pitää yllä toivoa”, s. 34

Muusikko James Nikander kertoo Fitissä, miten hurahti salsaan ja aikoo jonain päivänä kisata lajissa! Varoitus: juttu voi tuoda roskan silmään, sillä tanssi on vetänyt sympaattisen miehen syvistä vesistä pinnalle.

3. ”Nyt tiedän, että elämä on lahja ja arki maagista”, s. 52

Fitin bloggaaja Jenny Belitz-Henriksson tunnetaan aurinkoisesta hymystään ja tsemppaavasta Vastaiskua ankeudelle -blogistaan. Moni ei tiedä, millaisten vaikeuksien läpi hän on kulkenut päästäkseen iloon. Lue Jennyn tarina Käännekohta-sarjassamme.

4. Kolmen laakson laskuloma, s. 62

Fitin toimituspäällikkö Päivi Ekola tutustui maailman suurimpaan laskettelualueeseen kuuluvaan Les Menuiresiin Ranskassa. Poimi jutusta hyvät ideat laskettelijalle ja sille, joka kaipaa hiihtoreissulleen muutakin tekemistä.

5. Lettukestit, s. 38

Lettujen suosio kasvaa entisestään, sillä uudet reseptit ovat tehneet niistä täyttäviä välipaloja ja aterioita. Aion testata norjalaisia kefiirilettuja, sillä jääkaapissa on niihin aina raaka-aineita!

Uuden Fitin löydät lehtipisteistä, täältä löydät lähimmän myyntipaikan. Tilaa Fit omaksi täältä!

Lue myös:

Fitin Polta rasvaa -opas on täynnä treeniohjeita ja vinkkejä laihdutukseen

Kuvat Fabian Björk, Fotolia, Thomas Hytte, StockFood, Veera Näsänen