22 asiaa, joita kaikkien parien tulisi kokeilla vähintään kerran

Listasimme asioita, joita kaikkien parien tulisi kokeilla yhdessä ainakin kerran elämässään – eivätkä ne maksa omaisuutta!

Parisuhteessta yhteisten rutiinien luominen on merkki luottamuksesta ja rakkaudesta, mutta niiden rikkominen virkistää suhdetta. Miten keksiä tekemistä, joka ei maksa omaisuutta, mutta on silti hauskaa ja yllätyksellistä? Parhaat muistot eivät vaadi suurta sijoitusta vaan yhteistä aikaa ja mielikuvitusta.

1. Illallinen nurinpäin

Romanttiset illalliset kahdestaan ovat kivoja, mutta miten maustaa mukavia illallisia jollakin uudella ja jännittävällä? Syökää illallinen väärässä järjestyksessä: aloittakaa jälkiruuasta, jatkakaa pääruokaan ja lopettajaa alkuruokaan.

2. Aluevalloitus

Keksikää paikka, jossa ette ole aiemmin käyneet – se voi olla hyvin yksinkertainen paikka lähellä kotia. Kävelkää ympäriinsä, inspiroitukaa ja tutkikaa uutta aluetta. Löytöretkeily on hauskaa!

3. Viininmaistelu sokkona

Järjestäkää viininmaistelu kotona ja maistelkaa viinit silmät sidottuina. Kun yksi aisti on poissa käytöstä, makuihin keskittyy vieläkin paremmin.

4. Lempiruokaa lapsuudesta

Haastakaa toisenne laittamaan lempiruokianne lapsuusajoilta. Ruuanlaiton yhteydessä voitte jakaa muistoja lapsuudestanne.

5. Telttaretki

Pakatkaa laukut, sammuttakaa puhelimet ja lähtekää luontoon telttailemaan. Luonnossa telttailu tarjoaa laatuaikaa yhdessä, ja samalla testataan yhteistyökykyä.

6. Keikalle kahdestaan

Menkää keikalle aivan kahdestaan, nauttikaa yhdessäolosta ja musiikista. Kenties löydätte jopa uuden yhteisen lempiartistin.

7. Piknik puistossa

Pakkaa retkikoriin herkkuja, ota mukaan musiikkia ja viltti, jolle mahdutte molemmat. Useimmiten mieleenpainuvimmat jutut ovat pieniä, eivätkä vaadi valtavaa panostusta.

8. Yhteinen bucketlist

Antakaa mielikuvituksen laukata ja laatikaa lista tulevaisuuden haaveista ja yhteisistä tavoitteista. Missä paikoissa olette haaveilleet käyvänne? Kuinka usein kutsutte toisenne treffeille?

9. Osoittakaa paikka kartalta – ja matkatkaa sinne

Ota kartta tai karttapallo, sulje silmäsi ja osoita paikka. Matkatkaa sormen osoittamaan paikkaan yhdessä. Toivottavasti reissukohteeksi osoittautuu paikka, jota ette olisi koskaan muuten päätyneet valitsemaan.

10. Drinkkikilpailu

Haastakaa toisenne drinkkikilpailuun. Lopuksi arvostelkaa juomat maun ja ulkonäön perusteella.

11. Leffamaratoni

Listatkaa lempielokuvanne ja varatkaa leffamaratonia varten paljon herkkuja. Rakentakaa peitoista ja tyynyistä keidas, jossa viihdytte, sillä leffamaratoni tarkoittaa vähintään kahdentoista tunnin loikoilua!

12. Lumileikit

Lumiukon rakentaminen tarjoaa mahdollisuuden testata yhteistyötaitojanne ja ajatella luovasti – samaan aikaan se on hauskaa!

13. Päivä sängyssä

Oloasut päälle ja sänkyyn – koko päiväksi. Nukkukaa, syökää, katsokaa sarjoja ja pussailkaa. Voi olla jopa haastavaa olla tekemättä yhtään mitään.

14. Kirjeet

Pukekaa tunteenne sanoiksi, kertokaa ne toisillenne kirjeen muodossa. Ekstraromanttista, jos oikeasti postitatte ne toisillenne!

15. Maja olkkarissa

Vaikka kuulostaa lapselliselta, takaamme, että tästä tulee hauskaa. Kerätkää paljon peittoja ja tyynyjä ja rakentakaa maja telkkarin ääreen.

16. Tuplatreffit

Vaikka olettekin jo pari, ei teidän silti pitäisi lopettaa treffailua! Pyytäkää ystäväpariskunta mukaan tuplatreffeille. Näin voitte luoda ihania muistoja yhdessä tärkeiden ihmisten kanssa.

17. Staycation

Staycation eli hotellin varaaminen asuinkaupungista tuntuu monesta turhalta. Mutta sitä se ei ole! Hotellihuone yhdeksi yöksi tuo luksusta arjen keskelle. Pysykää huoneessa, tilatkaa ruokaa ja nauttikaa rauhasta!

18. Stand-up

Kaikki kunnia elokuville, mutta stand-up on vielä hauskempaa. Esitystä katsoessa saa nauraa äänekkäästi, eikä naurua tarvitse hillitä!

19. Vaateostokset

Sopikaa yhteinen budjetti ja ostakaa vaatteet toisillenne. Vaikka ne eivät valikoituisi uusiksi suosikeiksi, kokemus opettaa todennäköisesti jotain uutta.

20. Tähtien tarkkailua

Laittakaa kello soimaan ja menkää keskellä yötä tähystämään tähtiä. Asettakaa viltti nurmelle ja katselkaa taivasta.

21. Kylpy yhdessä

Täyttäkää kylpyamme vaahdolla ja laittakaa viihtyisää musiikkia soimaan. Ei ole helpointa löytää mukavaa paikkaa pienessä ammeessa, mutta takuuvarmasti se on hauskaa.

22. Ravintolakierros

Etsikää erilaisia ravintoloita tai kahviloita ja syökää jokaisessa paikassa jotakin pientä. Hauskana lisänä voitte hypätä bussiin ja toivoa, että jokaisella pysähdyksellä löydätte jotain syötävää.

Lähde: ELLE 

Teksti Ida Suntio
Kuvat Adobe